Je kunt bij mij terecht voor al jouw behoeften op het gebied van taal!

✓ Taallessen op welk niveau waar jij of jouw werknemer naar uitkijkt – groepslessen ook mogelijk. Vanaf nu wordt het leren van een nieuwe taal geen ellenlang gedoe, maar iets waar je naar uitkijkt! Wanneer beginnen we?
>> Nu tijdelijk met welkomstcadeau!

> Ja, ik wil alles weten over deze taallessen!

✓ Vertalingen met aantrekkingskracht
Een platte tekst vertalen werkt vaak niet. De tekst moet ook na de vertaling nog bol staan van de aantrekkingskracht! Daarom ben ik ervan overtuigd dat vertalen verder gaat dan alleen tekst. De culturele nuances mogen we hierin zeker niet vergeten.

> Lees verder wat ik als vertaler voor jou kan betekenen

✓ Business advies voor internationaal zakendoen met Polen
Met de combinatie van ruim 8 jaar ervaring met internationaal zakendoen én mijn kennis van beide culturen help ik jou graag verder. Van een eerlijk advies, een inspirerende brainstorm tot het maken van een duidelijk businessplan.

> Hier wil ik meer over weten! Let’s do this!

✓ Jouw tolk bij gesprekken en/of bijeenkomsten
Ik sluit graag aan bij gesprekken en/of bijeenkomsten als tolk. Zo weet je zeker dat de boodschap goed overkomt!

> Ik wil graag weten hoe je aan de slag gaat als tolk

Wat klanten over mij zeggen

“Wij maken al een aantal jaren graag gebruik van de vertaaldiensten van Taal Bureau Accent voor het vertalen van allerlei documenten voor onze medewerkers. Het is erg prettig dat daarbij rekening wordt gehouden met onze specifieke situatie zodat de vertaling de boodschap goed overbrengt. Taal Bureau Accent verdiept zich in de mensen waarom het gaat, dat heeft voor ons enorme meerwaarde.”
– Warmolt Boer (Agarica BV)