Taallessen waar je naar uitkijkt. Dát is mijn doel. In welke fase van het leerproces je je ook bevindt. Ik bied jou waardevolle lessen waar je plezier uit haalt. Het is ook mogelijk om als werkgever één of meerdere werknemers taallessen aan te bieden. Door gebruik te maken van beproefde en moderne methodes is het leren nooit eentonig of saai. Het belangrijkste in mijn lessen is de interactie en de persoonlijke relatie.

✓ Instappen op elk niveau
✓ Taallessen van een native speaker 
✓ Flexibele lestijden

Mijn werkwijze

Wil je Pools spreken omdat je er zo graag op vakantie gaat, of wil je vanuit het Pools Nederlands leren? Heb je regelmatig klantcontact in Polen of Nederland, maar ben je die eeuwige taalbarrière beu, of moet je binnenkort het staatsexamen afleggen? Geen probleem! De taallessen zijn voor iedereen te volgen.

In een intakegesprek leer ik je graag kennen. Vervolgens ontvang je van mij een voorstel op maat. Hierin geef ik aan hoeveel lessen ik denk dat je nodig hebt om je doel te bereiken en we stemmen af welke vorm het beste bij jou past.

De lessen kunnen op individueel of groepsniveau gegeven worden. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen, zodat ik nog steeds volledige aandacht aan iedere leerling kan geven!