Naast taallessen of vertalingen, ben ik jouw business adviseur. Met mijn kennis van internationaal zakendoen breng ik de risico’s in kaart van jullie internationale ambities. Hierin neem ik de verschillen in cultuur mee. Zo heb je een heldere analyse en sta je later niet voor onaangename verrassingen.

Samenwerken is op veel manieren mogelijk! Ik kan je alles uit handen nemen, maar samen kunnen we ook een heleboel. Laten we kijken wat het beste bij jou past en waar de meeste potentie zit.

✓ Effectieve communicatie
✓ Een business advies waar de klant écht centraal staat 
✓ Risico-analyse met do’s en dont’s

Mijn werkwijze

Allereerst wil ik graag met je kennismaken. Dan weten we allebei ‘wat voor vlees we in de kuip’ hebben. Mijn eerste stap is altijd het inventariseren van jullie ambities en behoeftes. Vervolgens ontvang je van mij een analyse van de risico’s én de kansen. Hier laat ik mijn kennis van beide culturen op los. Zo heb je altijd een passend advies om te slagen in Polen.

Op het moment dat we weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en in welke vorm bijt ik me vast in de vraagstukken en gaan we samen voor het optimale resultaat!

Enthousiast geworden? Laat het me weten!